رفتن به محتوای اصلی
پایگاه اطلاع‌رسانی فدراسیون
اخبار ۱۳ آبان ۱۴۰۵

تأکید بر توسعه ورزش همگانی و ترویج فرهنگ پیشگیری از حوادث آبی در دیدار رئیس فدراسیون نجات‌غریق و غواصی با امام جمعه یزد

تأکید بر توسعه ورزش همگانی و ترویج فرهنگ پیشگیری از حوادث آبی در دیدار رئیس فدراسیون نجات‌غریق و غواصی با امام جمعه یزد

به گزارش روابط عمومی فدراسیون نجات‌غریق و غواصی، مهدی حیدری، رئیس فدراسیون، در جریان سفر به استان یزد با آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که سید احمد هاشمی(مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد) و محمدکاظم پارساییان(رئیس هیأت نجات‌غریق و غواصی استان یزد) نیز حضور داشتند، موضوعات مرتبط با توسعه ورزش همگانی، گسترش فعالیت‌های نجات‌غریق و غواصی و نقش آموزش و فرهنگ‌سازی در پیشگیری از حوادث آبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مهدی حیدری در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های فدراسیون، بر اهمیت ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به خطرات محیط‌های آبی و ضرورت گسترش آموزش‌های ایمنی تأکید کرد. وی همچنین نقش تعامل و همکاری نهادهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را در ترویج فرهنگ پیشگیری و کاهش حوادث غرق‌شدگی حائز اهمیت دانست.

رئیس فدراسیون نجات‌غریق و غواصی با اشاره به جایگاه این رشته در حفظ جان افراد و خدمت‌رسانی به جامعه، توسعه آموزش‌های تخصصی، برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و تقویت زیرساخت‌های مرتبط را از جمله زمینه‌های مهم برای ارتقای سطح فعالیت‌های این حوزه برشمرد. در ادامه، آیت‌الله محمدرضا ناصری با قدردانی از تلاش‌های منجیان غریق در حفاظت از جان شهروندان، بر ضرورت توجه به ورزش همگانی و فراهم‌کردن زمینه مشارکت بیشتر اقشار مختلف جامعه در فعالیت‌های ورزشی تأکید کرد. وی همچنین آموزش و آگاهی‌بخشی، به‌ویژه برای کودکان و نوجوانان، را در پیشگیری از حوادث و ارتقای ایمنی عمومی مهم دانست. این نشست در راستای تقویت تعامل میان مجموعه‌های ورزشی و مسئولان استان و بررسی راهکارهای توسعه ورزش همگانی، ارتقای ایمنی در محیط‌های آبی و گسترش فعالیت‌های نجات‌غریق و غواصی در استان یزد برگزار شد.

وب‌سایت فدراسیون

بازنشر خلاصه خبر از آرشیو فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران.

جستجو در اخبار و گزارش‌ها